top of page

Причіп на замку: зчіпний пристрій WW 350 та його аналоги

Оновлено: 18 лист. 2021 р.

Компанія AL-KO пропонує широкий вибір замкових пристроїв для безгальмових та гальмових причепів різного розміру. Одне з найкращих рішень у цій категорії – чудово збалансований за критерієм ціна/якість чавунний зчіпний пристрій Winterhoff WW 350.

Замковий зачіп Winterhoff WW 350-RC-H1616, арт. 1860810 (W 1189), розрахований під діаметр дишла 60 мм, підходить для гальмових причепів повною масою до 3500 кг. Замок має стандартний захист від корозії, виконаний за допомогою гальванічного цинкування. Для безпеки руху та надійнішої експлуатації пристрій оснащено індикатором зношення. Опціонально, ця модель може бути укомплектована протиугінним замком.


Замковий пристрій WW 350 використовується в парі зі зчіпною кулею діаметром 50 мм, розрахованою на вертикальне навантаження 200 кг. Номер офіційного затвердження згідно з ЄЕК ООН – E1 55R-01 0380.

зчіпний пристрій ТМ Winterhoff WW 350-RC-H1616 (артикул 1860810 (W 1189)), під діаметр дишла 60 мм на повну масу причепа 3500кг

Професійний аналог: замковий пристрій AL-KO AK 351 Profi

Найближча з аналогічних замкових пристроїв компанії AL-KO – модель AK 351 Profi V D60, арт. 1222636. Це рішення також підходить для гальмових причепів повною масою до 3500 кг, проте допустиме вертикальне навантаження на кулю тягово-зчіпного пристрою (ТЗП) тут 350 кг.


Ключовими відмінностями від попередньої моделі можна вважати більшу кількість базових та додаткових опцій:

  • гальванічне оцинкування;

  • індикатор правильності зчеплення;

  • захист від псевдофіксації;

  • індикатор зношення замкового пристрою;

  • опціонально можна використовувати накладку Soft Dock для захисту від ударів;

  • також зачіп можна обладнати замком для захисту від угонів.

Номер офіційного затвердження згідно з ЄЕК ООН – E155R-011595.Данний замковий пристрій розрахований під кулю ТЗП з діаметром 50 мм, та вертикальним навантаженням у 200 кг.

ТМ AL-KO, замковий пристрій AK 351 PROFI V D60 (артикул 1222636)

Асортимент причіпних комплектувальних AL-KO та Winterhoff

Ураховуючи відмінність у технічних характеристиках, моделі зчіпних пристроїв WW 350 та AK 351 належать до різних серій продукції в каталозі автомобільних комплектувальних AL-KO – Basic і Premium Profi відповідно.

  • Вироби серії Basic відзначаються простотою реалізації, надійністю та міцністю. Для них характерна висока якість виконання, і найчастіше саме ці моделі є найзатребуванішими під час експлуатації більшості причепів, адже вони відповідають основним вимогам користувачів. Звісно, усі вироби серії Basic відповідають нормативним вимогам державних та міжнародних стандартів до якості.

  • Вироби серії Premium Profi відзначаються новаторським дизайном, продуманими функціями та високою комфортністю застосування. Ці інноваційні вироби для реалізації традиційних завдань задовольняють найвищі вимоги прискіпливих замовників і підходять для суворих умов експлуатації. Вони задають нові стандарти в галузі виконання, матеріалів та дизайну виробів і відзначаються тривалим строком служби.

На сторінці каталогу запчастин і комплектувальних для причепів ви можете ознайомитися з усім асортиментом нашої продукції та підібрати потрібні рішення як зі списку замкових і зчіпних пристроїв, так і з переліку інших комплектувальних для автомобільних причепів.

bottom of page