top of page

Фаркопи AL-KO: зчіпні пристрої для причепів пройшли сертифікацію в Україні

У списку сертифікованої продукції для автомобільних причепів поповнення. Ще один продукт компанії AL-KO з переліку тягово-зчіпних пристроїв (ТЗП) для автомобільних причепів успішно пройшов акредитацію випробного центру ДП «ДержавтотрансНДІпроект» та отримав вітчизняний сертифікат стандартного типу.

Клієнти компанії AL-KO у сфері автопричіпної техніки – це підприємства, державні підрядники та кінцеві споживачі, які довіряють надійності наших продуктів. Саме тому ми дбаємо про те, щоб якісні та інноваційні комплектувальні для автомобільних причепів виготовлялися в чіткій відповідності до затверджених норм і стандартів.

Фаркопи AL-KO та інша продукція компанії повністю відповідають високим вимогам якості й безпеки не лише українських, а й міжнародних організацій:

  • вироби протестовано на сумісність, вони відповідають нормам європейської Директиви ECE-R55-01;

  • продукцію виробника сертифіковано відповідно до стандартів BS EN ISO 9001:2000 та ISO 14001.


Асортимент тягово-зчіпних пристроїв на ринку України

Ми пропонуємо широкий перелік зчіпних пристроїв та різнопланові рішення для причепів: зчіпні кулі, гакові захвати, універсальні тягово-зчіпні пристрої, замкові пристрої-стабілізатори AKS тощо.

Насамперед, хочемо звернути вашу увагу на такі товарні позиції:

  • Зчіпна куля для ТЗП ВС75/200 AL-KO, арт. 1275101. Фаркоп має два отвори для кріплення, розрахований на повну масу причепа до 3500 кг, діаметр – 50 мм, навантаження на кулю – до 200 кг.

  • Зчіпна куля для ТЗП Typ 68-1, арт. 259334. Фаркоп має чотири отвори для кріплення, призначений для причепів із повною масою до 3500 кг, діаметр – 50 мм, навантаження на кулю – до 250 кг.

  • Зчіпна куля для ТЗП KUB 50-3500 KG Winterhoff, арт. 1860683. Розрахована для причепів масою до 3500 кг, діаметр – 50 мм, максимальне навантаження на кулю – до 200 кг.



Тягово-зчіпні пристрої та фаркопи AL-KO

На сторінках каталогу запчастин ви можете ознайомитися з повним асортиментом зчіпних пристроїв AL-KO та іншої продукції для причепів, а також підібрати товари з урахуванням навантаження. Замовити комплектувальні можна в наших офіційних партнерів.

bottom of page