top of page

Компанія AL-KO випустила спеціальну партію ресор для причепів на підтримку України

Виробники автокомплектувальних рекомендують встановлювати на легкові причепи спеціальні ресори для причепів, а не автомобільні ресори. Ресори для причепів розраховані на невелику вагу причіпних пристроїв і саме такі підвіски компанія AL-KO постачає в Україну. Приємно, що німецький виробник висловлює підтримку нашої країни, шляхом нанесення на ресори AL-KO маркування «Слава Україні».

В асортименті компанії AL-KO представлені як ресорні, так і торсіонні, гумово-джгутові підвіски для причепів. В Україні найбільший попит мають саме ресорні підвіски, оскільки така конструкція ходової частини причепа дозволяє отримати максимальний контроль над автомобілем у найскладніших дорожніх умовах.



Матеріал ресор AL-KO – сталь 60Si 2Mn. Підвіски відповідають вимогам стандартів ISO 19272:2015, троостит відпуску, та ДСТУ 8429: 2015. Вироби тестують на втому протягом 80 тисяч циклів, навантажуючи до осадки 25 мм у місці застосування сили, а потім циклічно – до 50 мм. Крім того, ресору при тестуванні тричі навантажують до горизонтального стану. Це справді високоякісна продукція.

На сторінках каталогу комплектувальних для легкових причепів ви можете ознайомитися з повним асортиментом продукції AL-KO та підібрати вироби з урахуванням навантаження. Крім того, ресори та інші автокомплектувальні для причепів AL-KO доступні у сервісній та дилерській мережах наших партнерів.

bottom of page