top of page

Ресори AL-KO для причепів на 3, 4, 5 та 7 корінних листів розраховані на вагу від 300 до 675 кг

Ресора – це звичайна пластинчаста пружина, яка працює на вигин. Цей тип підвіски використовується для облаштування ходової частини як легкових і вантажних автомобілів, так і автомобільних причепів. Компанія AL-KO постачає в Україну якісні ресори, які розраховані на зовсім невелику вагу. Вони розроблені спеціально для використання у автомобільних причепах.

Навантаження, на які розрахована ресора визначається в тому числі кількістю корінних листів ресори, і в асортименті компанії AL-KO представлені ресори на 3, 4, 5 та 7 корінних листів. Вони розраховані відповідно на вагу 300, 450, 500 і 675 кг.


Сучасні багатолистові ресори працюють м’якше, ніж застарілі грубі ресори минулого століття. Найкращим чином вони проявляють себе у найскладніших умовах, дозволяючи керувати транспортним засобом із максимальним контролем та надійністю.


Переваги ресорних підвісок AL-KO

Головна перевага ресор AL-KO – високий рівень згасання коливань, що забезпечує надійний контакт коліс з нерівним дорожнім покриттям. Матеріал ресор AL-KO – сталь 60Si 2Mn. Вони відповідають вимогам стандартів ISO 19272:2015, троостит відпуску та ДСТУ 8429:2015.

Ресори AL-KO проходять обов’язкове тестування. Їх перевіряють на втому на спеціальній установці протягом 80 тисяч циклів. Тест проводиться шляхом навантаження ресори до осадки 25 мм у місці застосування сили, а потім циклічно – до 50 мм. Також ресору тричі навантажують до горизонтального стану.



Як замовити ресорну підвіску для причепів

Високий попит на ресорні підвіски AL-KO в Україні пояснюється тим, що саме така конструкція ходової частини причепа дозволяє мати найкращий контроль над автомобілем у складних дорожніх умовах, які дуже поширені в нашій країні.


Щоб вибрати ресори AL-KO або інші комплектувальні для автомобільних причепів, можна скористуватися каталогом причіпних запчастин. Представлені в каталозі запчастини можна замовити та придбати в сервісній та дилерській мережі наших офіційних партнерів.

bottom of page