top of page

Зимове перезавантаження: компанія AL-KO запустила оновлену версію садового сайту

Оновлено: 19 трав. 2023 р.

Офіційний інтернет-магазин садової техніки AL-KO тепер доступний на окремому домені за адресою https://alko-garden.com.ua/. Тут можна замовити товари та комплектувальні для техніки AL-KO та solo by AL-KO, а також купити газові грилі та обладнання Masport безпосередньо у виробника. Розширена функціональність нового сайту AL-KO порадує постійних клієнтів та покращить доступність сервісів компанії.

Нова версія українського садового сайту AL-KO відповідає глобальним вимогам компанії та вписується у стратегію переведення веб-ресурсів національних представництв AL-KO на незалежні локальні домени. Порівняно з попередньою версією українського сайту нова версія має низку функціональних переваг.

  • Фільтри товарів. Для пошуку садової продукції можна скористатися пошуковим рядком, зручним меню з категоріями товарів та розширеною системою фільтрації технічних характеристик товарів.

  • Локатор сервісів дає можливість онлайнового пошуку на карті адрес офіційних дилерів AL-KO та окремо – ліцензованих сервісних майстерень.

  • Три варіанти оплати. Вибрані товари можна купити онлайн, заплативши за товар платіжною карткою, банківським переказом або готівкою під час отримання посилки з товаром.

  • Корисний контент. Оновлений сайт містить безліч корисної інформації про вибір, використання та налаштування садової техніки AL-KO.

Додайте нову адресу садового сайту AL-KO https://alko-garden.com.ua/ у вибране та користуйтеся його можливостями та перевагами.

bottom of page