top of page

ТОВ «АЛ-КО Кобер» пропонує особливі умови для військових та волонтерів

Оновлено: 19 трав. 2023 р.

AL-KO активно співпрацює з військовими та підтримує волонтерів, серед яких багато наших колег, партнерів та дилерів. І робимо ми це не тільки, формуючи спеціальні ціни з максимальними знижками на критично важливу продукцію, а й безкоштовно – за рахунок компанії.

«Доброго дня,

Від імені підрозділу «Бойові Бобри», 5-ї стрілецької роти, окремого 242 батальйону Територіальної Оборони Збройних Сил України висловлюю велику подяку компанії ТОВ «АЛ-КО КОБЕР» за допомогу та підтримку ЗСУ! Разом наближаємо перемогу! Слава Україні!»


Саме такі повідомлення час від часу ми отримуємо від наших захисників, колег та партнерів. Вже більше ніж пів року кожен з нас у тій чи інший спосіб робить те, що може саме він чи вона, щоб наблизити нашу Перемогу. І у часи, коли кожен приймає особисте рішення, як саме надати підтримку нашим воїнам, AL-KO надає приклад підтримки Збройних Сил та волонтерських організацій у бізнес-середовищі.


Найчастіше потреби виникають у генераторах, дровоколах, ланцюгових пилах, оливах, мотопомпах та дренажних насосах, а також у ресорах, автомобільних лебідках, маточинах, підшипниках та інших комплектувальних для автопричепів і бензинової техніки.


Усім волонтерам, волонтерським організаціям та представникам Збройних Сил України – звертайтесь до компанії АЛ-КО та мережі її дилерів за продукцією, ми надаємо найкращі ціни з гарними знижками.


Єднаємось заради Перемоги! Слава Україні!



bottom of page