top of page

Пункт незламності від AL-KO: компанія надає підтримку партнерам та клієнтам

Оновлено: 19 трав. 2023 р.

Ми вже розповідали про те, як ТОВ «АЛ-КО Кобер» допомагає військовим та волонтерам, надаючи спеціальні умови на критично важливу продукцію, таку як генератори. Але в умовах тривалих та регулярних блекаутів забезпечити всіх охочих надійною технікою для резервного енергопостачання непросто. І тому українське представництво німецького виробника пропонує партнерам та клієнтам підтримку у себе в офісі.

Компанія AL-KO готова з радістю прийняти гостей у головному офісі українського представництва. Ми розташовані всього за 20 хвилин їзди на Броварській окружній за адресою вул. Броварська, 156, с. Велика Димерка. За бажанням ви можете скористатися картами Google і прокласти маршрут прямо до воріт нашого офісу.

У цей складний час ми з радістю пригостимо вас гарячим чаєм та поділимося електроенергією, освітленням та доступом до Інтернету. Чекаємо на вас у робочі дні з 8:00 до 17:00.

Також компанія очікує цього року на постачання бензинових генераторів і пропонує купити моторну оливу для обслуговування бензинової техніки.



Єднаємось заради Перемоги! Слава Україні!

bottom of page