top of page

Компанія AL-KO: 90 років – якість передусім!

Оновлено: 18 лист. 2021 р.

Ось уже 90 років компанія AL-KO успішно розробляє та виробляє садову й автопричіпну техніку в Німеччині, Австрії та низці інших країн. Німецька торгова марка реалізує свою продукцію в усьому світі, у тому числі і в нашій країні.

Сімейне підприємство, засноване 1931 року, перетворилося в групу компаній AL-KO Kober Group – частину мережі Primepulse SE. Сьогодні AL-KO налічує 45 виробничих центрів та понад 5 тисяч працівників у всьому світі. Іменитий бренд є одним із провідних постачальників комплектувальних для автомобільних причепів, кемперів та автобудинків, малотоннажного вантажного автотранспорту й фургонів. Крім того, компанія відома у світі як виробник надійного садово-городнього обладнання та кліматичної техніки.


В Україні діє розгалужена мережа партнерів і дилерів, які дають можливість придбати автомобільне, садове та вентиляційне обладнання AL-KO.


Надійність німецького бренду

Дослідження та розробки AL-KO, з появи першої концепт-ідеї та народження прототипу продукту й до старту серійного виробництва, відповідають найвищим критеріям якості згідно з німецькими стандартами. Філософію компанії орієнтовано на інноваційні рішення для професіоналів та аматорів.


Конструктори та інженери AL-KO намагаються йти в ногу із часом і пропонують клієнтам передові рішення, у тому числі послуги, пов’язані з розумною технікою. Продукцію AL-KO розроблено з урахуванням передових технологій, вона дає можливість повністю автоматизувати догляд за садом, а найновіша електроніка для автомобільного сегмента та автопричіпної техніки забезпечує високі комфорт і безпеку.


38 переглядів
bottom of page